hits
  • 26.04.2017, 21:26

New in: Nip+Fab


Jeg har egentlig aldri hatt en riktig hudpleierutine om man ser bort fra fuktighetskrem morgen og kveld. Man blir jo faktisk ikke noe yngre med årene, så jeg har lenge tenkt tanken at det begynner å bli dags å virkelig ta vare på huden. Jeg har fra naturens side ikke en problemhud; litt tørr, litt småkviser, men lett rød i ansiktet. 


Dragon's Blood Fix Plumping Serum / Dragon's Blood Fix Plumping Mask / Dragon's Blood Fix Cleansing Pads / Dragon's Blood Hyaluronic Shot

Kjendisfavoritten Nip+Fab er et merke jeg lenge har hatt lyst å teste ut og da min gode venninne Natalie kom på besøk fra England tidligere denne måneden fant jeg ut at dette var et perfekt tilfelle for meg å endelig få testet ut disse produktene, da de koster halvparten så mye i England enn hva de gjør her i Sverige.

Etter å ha brukt de nå som en del av min morgens- og kveldsrutine i nesten en måned, så må jeg si at jeg forstår hypen. Huden min har aldri vært mykere og jevnere enn hva den er akkurat nå. Jeg er dessuten bortimot kvisefri og har byttet ut min Estee Lauder Double Wear med en lett BB krem. Jeg skulle absolutt anbefale disse produktene til de med litt tørrere hud, for her finns det fukt fukt fukt.

/Renate
#skjønnhet #hudpleie #nipfab #skjønnhetsprodukter #anbefaling

Renate

The world through my lens.


Contact me

fotograf.renate@gmail.com


Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no