hits
  • 11.04.2017, 10:59

Inspirasjon: Bloggere
Ida Warg - Ida Warg skriver en livsstilsblogg med fokus på helse. Her finner du oppskrifter til sunn og god mat, treningsprogram og øvelser samt mange personlige og motiverende innlegg. Ida er også en aktiv youtuber og driver nettbutikken Welloteket.

Fitliving - Maren er personlig trener, sykepleier og ernæringsfysiolog, og driver bloggen Fitliving hvor hun deler sin treningsglede, kunnskap og gode humør. Det er vanskelig å ikke la seg motivere av Maren som virker å møte hver eneste økt med et stort smil om munnen. 

SiljeMariela - Silje Mariela omtaler seg som en "styrkecoach for jenter" og deler flittig med seg av tips til kosthold og trening samt treningsprogram på sin blogg. Hun skriver også veldig dype, motiverende innlegg og videoer. Spesielt vil jeg anbefale å lese DETTE innlegget. Alexandra Bring - Oversiktlig blogg med flotte bilder og tekst både på svensk og på engelsk. Her oser det av inspirasjon, og man får et innblikk i Alexandras treningsrutiner samt presentert en god del lekre oppskrifter på sunn og digg mat. 

PT-Fia - Sofia er en jente med mange baller i luftet og har siden 2011 hatt sitt eget selskap med fokus på helse, livsstil og trening. Via sin blogg deler Sofia med seg av sin kunnskap med oss lesere, og man kan finne oppskrifter, tips og motivasjon flott presentert med flotte bilder.

Linn Löwes - Linn er en true fighter. Hun har lenge vært opptatt av fitness, men da hun ble diagnostisert med lymfekreft to år siden, merket hun hvor utrolig viktig det er å ta vare på sin egen helse. Via bloggen hennes følger vi hennes reise mot en sunn, sprek og sterk hverdag. Man må virkelig si hun har kommet langt og er en ekte inspirasjon for andre.

/Renate
#sunn #sprek #sterk #blogger #inspirasjon #tips #fitness #trening #kosthold #helse

TINANNA

11.04.2017 kl. 11:35
Så mange bra og inspirerende blogger! :D

Victoria Larsen

11.04.2017 kl. 11:35
Kjempe flinke bloggere! :)
Renate

The world through my lens.


Contact me

fotograf.renate@gmail.com


Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no