hits
  • 02.04.2017, 20:59

Sprek, sterk & sunnSlenger med et turbilde fra i fjor høst for illustrasjon.

Jeg har lenge prøvd å finne meg selv i en rotete verden med mye støy. Hvem er jeg? Hvem vil jeg være? Hvordan vil jeg forme mitt liv slik at jeg med glede og stolthet kan se tilbake på det når jeg en gammel, skrøpelig fru har blitt? Det har vært så uendelig mange potensielle svar på disse spørsmålene opp igjennom årene, og kjenner jeg meg rett så kommer det nok nye svar så lenge jeg puster.

For noen uker siden skulle jeg bygge en egen web app og du kan tro den skulle ta av. Så skulle jeg tjene nok penger på den til å leve det søte liv resten av mine dager. For et år siden skulle jeg skrive en bok hvor jeg tar utgangspunkt i mitt eget liv. Den skulle bli oversatt til alle verdens språk. Så skulle jeg tjene nok penger på den til å leve det søte liv resten av mine dager. Og slik har det alltid vært. Et genialt svar popper opp i hodet mitt og jeg er superivrig i kanskje 3 dager før iveren blekner og dør.

Nå har jeg en ny plan, igjen. Men jeg er håpefull for denne, da interessen i dette har vært til stede en stund nå. Det hjelper også at kjæresten min er så på ballen når det kommer til akkurat dette temaet. Det hjelper alltid på motivasjonen om man kan være to om noe, ikke sant? Nå skal jeg bli sprek. Jeg skal bli et friluftsmenneske og vandre i skog og mark. Jeg skal bli sterk. Jeg skal løfte tyngre vekter enn jeg noensinne har løftet før. Jeg skal bli sunn. Jeg skal lære meg mer om kosthold og spise mat som min kropp jubler av glede av.

"Er DET din store slagplan?" tanker du kanskje. Ja. Og jeg vil ta med dere på den turen jeg skal gi meg ut på. Så får vi se da dere, om det holder lengre enn 3 dager. 

/Renate
#sprek #sterk #sunn

Renate

The world through my lens.


Contact me

fotograf.renate@gmail.com


Follow

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no